PIRAMIDE OF GOLD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide of Gold. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 19:45 Goed snel en en lekker warm
7 jun 2024 om 19:54 Perfect
7 jun 2024 om 19:48 Heerlijk met de rijst in de kapsalon
6 jun 2024 om 16:03 Heerlijk
3 jun 2024 om 22:58 Op zich niet verkeerd, aardige bezorger, ruim op tijd. Echter mis ik de oude Spareribs, vroeger bestelde ik iedere week, en die waren mals en knapperig, dit is veel minder sparerib
31 mei 2024 om 14:41 Heerlijk
28 mei 2024 om 20:57 Super lekker
28 mei 2024 om 19:47 Heerlijk
24 mei 2024 om 20:17 Slechtste kapsalon. Harde patat, lijkt opgewarmd. Shoarma kip verbrande stukjes. Sla niet vers. Ik ga hier niet meer bestellen.
24 mei 2024 om 0:13 Helaas 1 cola vergeten, overheen gelezen denk ik maar de perfecte kip zoals altijd maakte dat helemaal goed! Kip is goed van smaak en veel!
20 mei 2024 om 19:55 50 minuten te vroeg
19 mei 2024 om 22:40 2 uur en 15 minuten op ons eten gewacht! En als dit nou de eerste keer was, maar nee dit is al vaker gebeurt. Wat ik dan vooral irritant vind is dat er word aangegeven dat de bezorgtijd 20 tot 45 min is. Doe dat dan niet.. Eten verder niks mis mee.